Maletis BeveragePortland, OR

This office remodel took Maletis Beverage out of the high-walled cubes of the 90’s and into the contemporary open office model. They added more than a dozen smaller meeting and breakout spaces to accommodate private meetings.

Design elements like reeded glass, blackened tube-steel interior storefront, and a red oak sliding door pay homage to past Maletis warehouses. Existing structure and mechanical systems are strategically exposed, reclaimed wood and imported felt wall paneling add a sense of softness, and the two 15’ wide bi-fold, airplane-hanger doors add an unexpected touch of bold & modern.

The second floor open office space is highlighted with warm light, reflecting the copper that sheathes the skylights. Oversized concrete tiles –custom formed and mixed to match the existing concrete floors– flow over the front desk.

Need a project like this built?

Adam Petersen
Sr. Project Manager
Portland, OR

Contact Us